Michael Verheij

Michael studeerde Hogere Informatica aan de HTS Den Haag, de voorloper van de huidige Haagse Hogeschool. Na afstuderen in 1987 werkte hij als Sr. Software Engineer aan diverse technische projecten (zoals een EDI systeem voor RAI Data Center, terminal emulatoren, menu systemen, etc.). Door gedegen kennis van de programmeertaal C werd hij technical lead bij het overzetten van VMS specifieke Oracle applicaties naar diverse UNIX systemen, middels het schrijven van systeembibliotheken in C die naar Pro*COBOL interfacen.

Na een aantal jaren maakte Michael de overstap naar Oracle Global Software Support, waar hij in aanraking kwam met bijna alle produkten die Oracle te bieden heeft. Door zijn brede kennis is Michael aktief betrokken geweest bij het opzetten van het support center in Roemenie, waar hij tot zijn laatste werkdag werkzaamheden heeft verricht. Tevens was hij een vraagbaak voor de rest van de Support medewerkers in Nederland, die door te diepe specialisatie zaken m.b.t. de database niet beheersten. Michael heeft bij Support ook de Oracle Certified Master 11g certificatie weten te behalen.

De kennis en ervaring die Michael in de ruim 23 jaar bij Support heeft opgedaan van de Oracle produkten en RDBMS in het bijzonder wil hij blijven uitdragen in zijn rol binnen Axis into ICT.

Scroll to Top