Over Axis into ICT

Axis into ICT helpt organisaties om een hogere beschikbaarheid, een grotere schaalbaarheid en een betere performance te realiseren. 

Vele organisaties hebben wij geholpen met onze kennis en ervaring. We voeren de opdrachten uit in gezamenlijkheid. Onze opstelling is meer dan 'de externe partij'. Wij voelen ons verantwoordelijk en dat merken onze klanten meteen. 

Axis into ICT is expert-dienstverlener voor database- en middleware-infrastructuren: beheer, architectuur, middleware en security.

Onze adviezen zijn in meerdere opzichten verrassend. Waarom...? Onder andere door onze visie.

Wat is onze werkwijze

Axis into ICT helpt organisaties met database en middleware infrastructuur problemen. Beschikbaarheid, performance, schaalbaarheid. Onze visie daarbij: Elke euro van het ICT budget van onze klanten moet op een fatsoenlijke wijze worden uitgegeven. Dat maakt ons (naast de enorme kennis en ervaring die we hebben) anders dan gemiddeld.

Meer informatie

Wie werken er bij Axis

Uw gesprekspartners bij Axis into ICT zijn allemaal zeer ervaren specialisten. Wij rusten niet voordat uw probleem is opgelost. Klik verder om te ontdekken wat de achtergrond van onze mensen is.

Meer informatie

Vacatures

Werken bij Axis into ICT: maak onderdeel uit van een unieke organisatie die gebaseerd is op de Common Sense aanpak. Bepaal je eigen toekomst en bouw mee aan de groei van de organisatie.

Meer informatie

Contact

Gratis adviesgesprek? Een database expert op locatie? Contact Axis into ICT.

Meer informatie

Publicaties

Axis into ICT deelt de aanwezige kennis met u. Dit doen we door het organiseren van Technical sessions, maar ook door het schrijven en publiceren van (technische) artikelen.

Meer informatie