Training Oracle Security

Pete Finnigan geeft unieke training in Nederland


De Oracle security training die Pete Finnigan in oktober j.l. heeft gegeven wordt wegens succes herhaald op 26-27 november 2018!!

Op 26 en 27 november 2018 komt Oracle Security expert Pete Finnigan nog een keer op bezoek bij ons in Nederland. Hij geeft dan namens Axis into ICT nogmaals een training op zijn vakgebied: Security in de Oracle database. 
Pete is een van de meest bekende experts op zijn vakgebied. Hij verzorgt cursussen over de hele wereld. Pete Finnigan heeft de ‘SANS Oracle-handleiding voor beveiliging step by step’ ontwikkeld en de CIS (Center for Internet Security) Oracle-benchmark, die als referentie wordt gebruikt voor beveiligde Oracle databases. Pete ontrafelde de mechanismen die Oracle Corp. gebruikt om PL/SQL te beschermen. Pete publiceerde meerdere boeken over databasebeveiliging en spreekt en publiceert regelmatig artikelen.

26, 27 november: Hoe voer je een security audit uit op een Oracle database?

In een twee-daagse training doorloop je een gedetailleerde security audit van een Oracle database. Je krijgt daardoor kennis en begrip van de specifieke zaken die relevant zijn bij het opslaan van data in een relationele Oracle database. De cursus is bedoeld voor DBA’s, security medewerkers, ontwikkelaars, managers en product owners met verantwoordelijkheid voor opslag/verwerking van data in een Oracle database.
Een absolute must! 

Inschrijven voor deze training