Advies

Wij verbeteren uw (database-)infrastructuur en we verhogen de beschikbaarheid en de performance van uw applicatie. Een aantal van onze medewerkers heeft een achtergrond bij Oracle Support, daarom wordt Axis into ICT ook regelmatig gevraagd om bij Oracle support vragen op te treden (troubleshooting). Wij leveren in dat geval tevens het advies over verbetering van de omgeving. Ook voor advies op gebied van Open Source (PostgreSQL, MySQL) of EntepriseDB en SQL Server bent u bij ons aan het juiste adres.

Inrichting
In veel gevallen kunnen wij een verbetering of besparing realiseren. Denk bijvoorbeeld aan vermindering van beheerkosten door een simpeler ontwerp en aan verbetering van performance door optimalisering van de infrastructuur. Daarbij komt ook nog eens de vermindering van licentiekosten voor Oracle en Oracle Cloud.
Wij adviseren over de overgang naar een Cloud omgeving als AWS of Azure en natuurlijk de Oracle Cloud. Of we helpen bij een overstap van Oracle naar SQL Server, PostgreSQL of EnterpriseDB.

Architectuur
Wij adviseren in samenspraak, teneinde optimale gebruiksvriendelijkheid van database-technologie voor de gebruikers van uw organisatie te realiseren.

Scroll to Top