Welkom!

Dit is de gemeenschappelijke pagina van Axis into ICT en Axis into Management. Beide bedrijven zijn zusterorganisaties en handelen vanuit dezelfde filosofie, de Common Sense Development Methode (CSDP): een systematische wijze van organiseren van de samenwerking op basis van gemeenschappelijk begrip. Deze CSDP aanpak merk je in de manier waarop beide bedrijven zaken doen met jou.

Axis into ICT is een expertbedrijf op ICT infrastructuren. Met heel veel kennis en ervaring helpen wij klanten als adviseur, troubleshooter, opleider en beheerder. En dat doen wij op basis van gemeenschappelijk begrip met onze klanten. Geen ‘platte detachering’ maar hulp bieden op ons vakgebied daar waar het nodig is. Bezoek de website van Axis into ICT.

Axis into Management helpt organisaties om zich te ontwikkelen tot krachtige en levendige organisaties van en voor mensen. Door managers weer te laten doen waar ze verantwoordelijk voor zijn: het begeleiden van de besluitvormingsprocessen en het ontwikkelen van de vermogens van medewerkers. Bezoek de website van Axis Management.

Scroll to Top