Webinar Oracle database security

Datum
Date(s) - 30/09/2021
3:00 pm - 4:00 pm

Categorie No Categories


Wij zien in onze dagelijkse praktijk dat de aandacht voor security stijgt. Niet zo gek met het toenemen van het aantal hacks en de professionaliteit waarmee dit gebeurt. Wat ons opvalt is dat de afdeling security (of bij kleinere organisaties de persoon die verantwoordelijk is voor security) veelal security in brede zin oppakt, waarmee gewerkt wordt met algemene normen/normeringen.

In algemene zin zien wij dat de database wat minder aandacht krijgt. Dit terwijl daar uiteindelijk de data in zitten waar inbrekers naar op zoek zijn. De database als ondergeschoven kindje binnen het vakgebied security. Dat is jammer en kan ook gevaarlijk zijn. Maar daar kan de DBA wat aan doen! En dat is niet eens zo heel erg moeilijk. En je helpt je organisatie (of je afdeling security) er enorm mee.

Hoe?
Dat laat Bram van der Vos je zien op donderdag 30 september van 15.00 – 16.00 uur. Axis into ICT organiseert dan een webinar over de beveiliging van je Oracle databases. Je kan het vanuit huis/kantoor volgen, dus geen reistijd.

Na een uur ben je heel veel wijzer op het gebied van database security.
Schrijf je in

Inschrijfformulier webinar Axis into ICT

Scroll to Top